Tillbaka till Startsidan
Información en castellanoInformation in englishVår gästbokLadda ner foldrar, affischer, vår logo etcÖvriga sidorSök på sidan
Mut Vitz Sverige - vi som importerar kaffetKooperativet Mut Vitz - kooperativet som producerar kaffetAllt om kaffe - hur det produceras, hur miljön påverkas etcZapatisternaHur mycket kostar Mut Vitz-kaffet? Var säljs det?Kontakta oss i föreningen Mut Vitz SverigeLänk- och boktips
 Grundläggande inledning till Chiapaskonflikten | Kronologi | Ordlista | Textarkiv
 Stöd Zapatiströrelsen | Vanliga frågor | Länk- och boktips | Mailinglistor | Ljud och film
Zapatisterna
Familjerna som är medlemmar i kaffekooperativet Mut Vitz är med i zapatiströrelsen.

En ny text är nu inlagd om zapatisterna och deras organisering efter de stora förändringarna i augusti 2003. Läs mer om det här.

På denna del av vår hemsida har vi en Grundläggande inledning till Zapatisterna och Chiapas, en Kronologi med Zapatistupprorets historik datum för datum fram till idag, en Zapatistisk Ordlista med begrepp och ord som behövs förklaras närmare, ett Textarkiv med lite djupgående texter samt Länk- och boktips för vidare läsning. Vi har även lite tips till dig som vill Stödja Zapatiströrelsen på något sätt och svar på några Vanliga Frågor som ställs om Zapatisterna (tex varför de maskerar sig). Ett tal av Marcos, Zapatisthymnen, en film om Zapatistmarschen och annan mulitimedia finns på sidan Ljud och film.

Om du vill ha nyheter direkt till din mailbox finns det en hel del Mailinglistor om Chiapas och Zapatisterna.
 
 
"Ja, det verkade inte riktigt klokt, men för att synas tvingades vi att dölja våra ansikten, för att omnämnas förnekade vi våra namn. För att vinna en framtid satsar vi nuet, och för att leva ... dör vi!"
Subcomandante Marcos
 STARTSIDAN / ZAPATISTERNA / UPP